טיגון חומרי הגלם חייב להיעשות בטמפרטורה נכונה ומדויקת. כאשר מטגנים צ'יפס למשל, אסור להגיע לחום גבוה מדי כדי שהצ'יפס לא יישרף. טיגון בצל, לעומת זאת מצריך חום גבוה יותר. משום כך, יש להכין את החומרים מראש ולטגנם בטמפרטורה הנכונה המתאימה להם.
שרונית הינה חנות דגים המוכרת בעיקר דגי בריכות חיים הגדלים בבריכות הדגים של הקיבוץ.
בנוסף, אנו מייבאים דגי ים טריים אשר מגיעים פעמיים או שלוש בשבוע.
אצלנו לא נכנס דג שעבר הקפאה. הכל חי או טרי.
דגי בריכה הגדלים אצלנו ונמכרים חיים-קרפיון, מושט (אמנון), מושט אדום, בורי, באס ופורל (מקיבוץ דן).
דגי ים טריים-סלמון (מיובא מנורבגיה), דניס, לברק (מיובא מקפריסין), לוקוס, מוסר ועוד סוגים שונים לפי מה שעלה ברשת. טלפון: 09-8983510 או 052-4222646