עוגת בישקוטים עם קרם וקקאו

החומרים:1 קופסת בישקוטים,בין 1/2 ל 1 לכוס חלב,1 כף ברנדי,1 שמנת מתוקה,3 כפות קקאו,6 כפות סוכר,2-3 כפות מים.

מכינים בצלחת עמוקה את החלב עם כף ברנדי וטובלים את הבשקוטים, אחד- אחד, בשני הצדדים, בחלב, מהר.מכינים מגש מאורך בו מסדרים שורה אחת של הבישקוטים הטבולים.
במחבט או סיר קטן מערבבים 3 כפות קקאו, 6 כפות סוכר ו2-3 כפות מים, ממיסים את הכול על אש קטנה עד שזה הופך לקרם אחיד. ממחצית הקרם מרטיבים את הבישקוטים, שתי וערב.מקציפים את השמנת המתוקה (בלי תוספת סוכר). מורחים 1/2 מהקצפת על הבישקוטים המרוחים בקרם.חוזרים על הפעולה עם שאר החומרים ומכניסים למקרר.יש להמתין כמה שעות שהטעמים יתערבבו.

הוסף תגובה