ויזת-עבודה ע"ס איחוד משפחות מתאימה למי שלפחות מחצית ממשפחתו נמצאת באותה ארץ

 

טעות נפוצה היא להגיש את הבקשה לויזת-עבודה על סמך איחוד משפחות.

 

בקשה זו מתאימה למי שלפחות מחצית ממשפחתו נמצאת כבר באותה ארץ, וקרוב אחד או שניים לא יעזרו בקבלת הבקשה ואפילו אם מדובר על קירבה מדרגה ראשונה (אח, הורה, ילד).

 

לכן כדאי להגיש בקשה על בסיס אחר (לדוגמא על סמך מקצוע).

 

באדיבות מנהל אתר "מכה – לעבוד מסביב לעולם"

 

תודה! כבר אהבת את זה.