שום, מומלץ להוסיף ממש ברגע האחרון לתבשיל

כדי להנות מיתרונותיו הבריאותיים של השום הטרי, מומלץ להוסיף אותו ממש ברגע האחרון לתבשיל.


השום מהווה מקור מצוין ל"אליסין", רכיב תזונה צמחי שהוכח כמדכא את גידולם של תאים סרטניים מסוימים. בנוסף, מסייע השום בשמירה על בריאות הלב, בכך שהוא תורם לדילול הדם ולהפחתת לחץ הדם. אולם בישול ממושך עלול להרוס חלק מהרכיבים המועילים של השום.


הוסיפו שום קצוץ טרי לתבשיל בסמוך לסיום הכנתו, ובכך תשמור על ערכו התזונתי.


באדיבות טובי פולק, מכון וינגייט – חיים של איכות



 

הוסף תגובה