אפרסק, אין לשטוף אפרסקים, לפני האחסון אלא רק לפני האכילה

פירות רכים ובשלים מוכנים לאכילה מיידית או שאפשר לאחסנם במקרר. פירות קשים, יש לאחסן במקרר ולהוציאם להבשלה מחוץ למקרר 24 שעות לפני אכילתם.

 
כדי לזרז את הבשלת הפירות הקשים,אפשר לאחסן אותם בשקית נייר חום בטמפרטורת החדר, עד שידיפו ריח ארומטי ויתרככו מעט.


אין לשטוף אפרסקים, לפני האחסון אלא רק לפני האכילה.


                                                                                   באדיבות מועצת הפירות


 


          תודה אישית: מתוך כתבה, ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה

הוסף תגובה