עוגיות, הקצפת החמאה יתר על המידה תגרום לעוגיה להיות שטוחה

ההכנה:התחילו עם חמאה קרה ישר מהמקרר, אל תחממו לטמפרוטורת החדר, אל תקציפו את החמאה והסוכר מעבר לשלב שהם "קלים ואווריריים" , דאגו שהתמיסה תהיה קרה בכלזמן ההכנה.
אם כן תקציפו את החמאה יותר מדי, היא תהיה רכה מדי, מה שיגרום לעוגיה להיות שטוחה. לכן תמיד שימרו על העיסה קרירה.


שוב פעם, על הביצים להיות קרירות ולא בטמפ’ החדר.


יש להשתמש בביצים גדולות, עדיף מספר 1.


באדיבות אתר עוגות זה אנחנו



תודה אישית: מתוך כתבה ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה


 

תודה! כבר אהבת את זה.