בשר בקר, לפני ההקפאה יש להביא את התבשיל לטמפרטורת החדר

לפני ההקפאה מביאים את התבשיל לטמפרטורת החדר, מאחסנים בכלי שמתאים להקפאה ואוטמים היטב. כלי פלסטיק מאיכות גרועה עלול להיסדק בעת ההקפאה.


מפשירים את התבשיל בתוך המקרר ולפני ההגשה מחממים על כיריים או בתנור – תלוי באופי התבשיל.


תבשילי בשר עם רוטב אפשר לחמם מבלי להפשיר – על להבה נמוכה ותוך כדי ערבוב עדין.


זכרו – מאכלי בשר מאוד לא אוהבים מיקרוגל!


באדיבות אתר ידיעות לבוקרים



תודה אישית: מתוך כתבה ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה

הוסף תגובה