פטרוזיליה למרק, לחלק צרור לארבע ולהקפיא

נמאס לי לזרוק כל פעם 3/4 שקית פטרוזיליה, ולכן אני מחלקת צרור ל-4 ערימות, שוטפת, מגלגלת לגוש, כורכת חוט תפירה דק מכל הכיוונים כמו מומיה חנוטה, משאירה על מתקן הכלים כמה שעות לייבוש ומקפיאה. בכל בישול של מרק אני מוציאה מארז אחד קשור (וכך אפשר לזרוק את הירק אחרי הבישול לפני שהדרדסים רואים שהיה משהו ירוק בסיר …).


מאת “אמא של דוכסית”, פורום תפוז “טיפים קטנים לחיים

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.