צריכת כמות מתונה של מוצרי חלב מדי יום, עשויה לסייע במניעת סוכרת

צריכת כמות מתונה של מוצרי חלב מדי יום, עשויה לסייע במניעת סוכרת.


במחקר שנערך באחרונה, נמצא כי צריכת מוצרי חלב קשורה בהפחתת הסיכון להתפתחות תופעת התנגודת לאינסולין (IRS) אצל אנשים שמנים. התנגודת לאינסולין מהווה גורם ראשוני להתפתחותה של סוכרת מטיפוס 2.


אז מה כדאי?


להקפיד על צריכת מוצרי חלב דלי-שומן או נעדרי שומן כלל.


הקפד על תזונה דלת קלוריות, אולם עשירה ברכיבי תזונה.



באדיבות מכון וינגייט – חיים של איכות

הוסף תגובה