אבקת סוכר, כדי למנוע ממנה להתפזר – השתמשו במלחייה במקום מסננת

ישנן הרבה דרכים לפיזור אבקת סוכר על עוגות ועוגיות, אך רובן מערבות מסננת הדואגת לפזר את האבקת הסוכר לא רק על העוגות והעוגיות, אלה גם בשאר כל חלקי המטבח.


כיצד ניתן לפזר אבקת סוכר בצורה הכי יעילה וחסכונית, והכי חשוב: בצורה הכי פחות מלכלכת? אם תשתמשו במלחייה במקום מסננת תגלו כמה זה נוח, חסכוני ויעיל. את אבקת הסוכר מכניסים למיכל באמצעות משפך קטן שניתן לבנות מנייר, כדוגמת קונוס. ככה יש תמיד סוכר מוכן לפיזור, מבלי ללכלך מסננת ומבלי לנחש מה הכמות הרצויה.


באדיבות פורטל הנשים, אסימון

הוסף תגובה