מתכון לארוחת קדרה

המתכון הבא דורש הצטיידות בסיר לבישול איטי. אפשר להשתמש גם בסיר חרס או בסיר ברזל לאפייה בתנור. מכניסים את כל החומרים אל תוך הסיר בבוקר, מפעילים ושוכחים עד שחוזרים הביתה.

חומרים: עוף טרי שלם או 1 ק"ג נתחי בשר בקר טרי מספר 4 או 5 או 8 או כמה גרונות הודו, 2–3 תפוחי אדמה, 2 בטטות, בצל שלם, כמה גזרים, 2–3 קישואים צעירים. לתיבול: שמן זית, מלח גס, כמה שיני שום, אורגנו או טימין, צ'ילי, פפריקה, רוטב סויה.
אופן ההכנה: מערבבים את שמן הזית עם התבלינים ומורחים על העוף. מניחים בתוך סיר הבישול, ומסביב מניחים את הירקות. מוספים כוס מים רותחים, בוזקים רוטב סויה ומכסים.

הוסף תגובה