פריטטת תפוחי אדמה

מתכון מצוין לארוחת הערב. תפוחי האדמה הם מזונות התורמים פחמימות, והביצים – חלבונים.

מרכיבים לארבעה סועדים: 4 תפוחי אדמה בינוניים, 4 ביצים, מלח, פלפל, קצת פטרוזיליה קצוצה. מעט שמן זית לטיגון.

אופן ההכנה: מגרדים תפוחי אדמה במגרדת גסה. מערבבים עם קצת מלח ומסננים את עודפי הנוזלים במסננת. מערבבים עם הביצים, הפלפל והפטרוזיליה, ומטגנים במחבת בינונית מחוממת עם מעט שמן זית. הופכים ומטגנים עד שיזהיב.

200 קלוריות במנה.

הוסף תגובה