איך הופכים מתכון חלבי לפרווה

חלב – חלב סויה , חלב קוקוס או חלב ריץ '.

חמאה – מרגרינה או מרגרינה בטעם חמאה . היום קיימות מרגרינות ללא שומן טראנס, שבהן עדיף להשתמש מטעמי בריאות.

שמנת מתוקה – שמנת צמחית להקצפה או לבישול בהתאם לשימוש. אם השמנת מיועדת לבלילת העוגה או לציפוי שעובר חימום, שימו לב שאתם משתמשים בשמנת צמחית שמתאימה גם לבישול ואפייה (סוגים מסוימים של שמנות צמחיות מתפרקים בחום).

שמנת חמוצה או ריוויון/לרוויה – כמות זהה של תחליף חלב או שמנת צמחית, עם מעט מיץ לימון (כפית מיץ לימון לכוס חלב)

בכל מקרה, קחו בחשבון שהתוצאה תשתנה בהתאם לתחליף שתבחרו, ולא תהיה זהה לגמרי למתכון החלבי….

הוסף תגובה