סלט ערבי

החומרים:


3 עגבניות בשלות
2 מלפפונים
3 בצלים ירוקים
1 כף שמן זית
4 שיני שום כתושות
1 כפית שטוחה פלפל שחור
מיץ מלימון אחד
צרור עלי פטרוזיליה קצוצים דק
צרור עלי נענע קצוצים דק
קורט מלח
2 פיתות


אופן ההכנה:


קוצצים את כל הירקות ומערבבים
חוצים כל פיתה לשני עיגולים, מורחים בשמן זית
קולים בגריל את הפיתות וחותכים אותן לרצועות
מכינים צלחות הגשה אישיות, כמספר הסועדים
מניחים את רצועות הפיתה בתחתית כל צלחת ועליה עורמים כמה כפות מן הסלט המתובל
מערבבים היטב ומגישים.
 


באדיבות טובי פולק, מכון וינגייט – חיים של איכות

הוסף תגובה