איך להכין גרנולה ברגע

חומרים:

2 כוסות שיבולת שועל משוטחת (לא להכנה מהירה), 4 כפות מים, חצי כפית קינמון טחון, 1/3 כוס שומשום, 3 כפות גרעיני חמנייה לא קלויים, חצי כוס אגוזים לא קלויים ושבורים (מלך או פקאן), חופן פירות יבשים. אפשר להוסיף מעט סוכר חום, דבש או סילאן.

הכנה:
מערבבים בקערית את המים והקינמון. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מערבבים את שיבולת השועל עם מי הקינמון, ושמים בתבנית. קולים בתנור בחום גבוה (190 מעלות) כעשר דקות עד שמשחים קלות. השגיחו שהתערובת לא תישרף וערבבו מדי פעם. כששיבולת השועל מתקררת, הוסיפו לה את שאר החומרים ואחסנו בצנצנת.

הוסף תגובה