אופן ההכנה: לשטוף היטב את הקינואה במים. לצקת שמן זית לסיר קטן, להוסיף 1 כוס קינואה, ולהוסיף כמות כפולה של מים רותחים לבשל על אש נמוכה כ-18 דקות, עם סיר מכוסה לאחר הבישול, לקרר את הקינואה ולהוסיף את יתר המרכיבים.
שרונית הינה חנות דגים המוכרת בעיקר דגי בריכות חיים הגדלים בבריכות הדגים של הקיבוץ.
בנוסף, אנו מייבאים דגי ים טריים אשר מגיעים פעמיים או שלוש בשבוע.
אצלנו לא נכנס דג שעבר הקפאה. הכל חי או טרי.
דגי בריכה הגדלים אצלנו ונמכרים חיים-קרפיון, מושט (אמנון), מושט אדום, בורי, באס ופורל (מקיבוץ דן).
דגי ים טריים-סלמון (מיובא מנורבגיה), דניס, לברק (מיובא מקפריסין), לוקוס, מוסר ועוד סוגים שונים לפי מה שעלה ברשת. טלפון: 09-8983510 או 052-4222646