הקפידו לאכול ירקות ופירות טריים ומבושלים ב-5 צבעים ביום

חשוב להקפיד על אכילת ירקות ופירות טריים ומבושלים ב-5 צבעים ביום. צבעי הירקות והפירות נוצרים מחומרים המגנים על הצמחים מפני קרינה (אנטיאוקסידנטים), לכל צבע סגולה אחרת כנגד גורמי חימצון וקרינה של השמש. ירקות ופירות שנחקרו: ברוקולי, צנון וצנונית, סלק אדום, רימונים, צמחי תבלין, שום ובצל, כרוב, עגבניות, גזר, פלפל אדום, תרד וחסה, בטטה חמוציות ופירות יער.


מאת עינת לב ארי, דיאטנית קלינית וספורט


באדיבות CrazyLine, יותר אשה מאי פעם

הוסף תגובה