כאשר מחליפים דרכון הויזה עדיין תקפה

תוקפו של דרכון הוא 10 שנים, ולקטין (ילד/ה עד גיל 18) הוא 5 שנים!


אם הויזה לארה"ב (בדרכון הישן) בתוקף, אין צורך לגשת לשגרירות ולהעביר את הויזה מדרכון לדרכון, מה שנדרש הוא לצרף את הדרכון הישן לחדש (מקבלים בדואר רשום ממשרד הפנים את הדרכון החדש + הישן). הויזה בדרכון הישן תקפה! כל עוד היא צמודה לדרכון החדש.


טיסה נעימה!


באדיבות אתר למטייל: מידע על טיולים, תיירות, נופש, ציוד ותרמילאות

שתי אפליקציות מומלצות

      

תודה! כבר אהבת את זה.