מלח, אם נשפך יותר מדי לתבשיל – הוסיפו לתבשיל תפו"א גדול

לפעמים קורה שנשפך יותר מדי מלח לתבשיל. הפתרון – להוסיף לתבשיל תפוח אדמה גדול, חצוי לשניים, ולתת להתבשל ביחד מספר דקות. תפוח האדמה סופח אליו את המליחות היתרה. ככל שתבשלו יותר, ככה יותר מלח ייספג בתפוח האדמה. בשלו עד שתפוח האדמה ייעשה רך (אם בישול יתר יהרוס לכם את התבשיל – הסתפקו רק בכמה דקות). את תפוחי האדמה שולפים החוצה בשלמותם (אפשר כמובן גם לאכול אותם בנפרד…). התבשיל כבר לא יהיה מלוח כמקודם.


מתוך: טיפים שמסתובבים ברשת


 

הוסף תגובה