כשטועמים, מבשלים ועושים דיאטה

מכירים את הדחף ללקק את הכפית או לקחת עוד ביס בזמן הבישול?

וכשעושים דיאטה כל קלוריה נחשבת, אז מה עושים?
מלאו  קערה במי סבון לפני תחילת הבישול, טבלו מיד כל צלחת שסיימתם עם הכנתה בקערה או שימו מיד את הסיר תחת הכיור ופיתחו את המים מהר לפני שיגיע הדחף ללקק…
כשמבשלים לעסו מסטיק (ללא סוכר) רצוי בטעם מנטה. טעם המנטה לא כל כך משתלב עם הרבה מאכלים ודברים מתוקים….



שי אלנקרי- מאמן כושר אישי טל' 050-5488100


לאתר הבית – Interbody


 

הוסף תגובה