יש להקפיד על טמפרטורת החלב המוגשת בקפה

טיפים לבר קפה באירועי קד"מ:


חשוב לזכור כי בעריכת אירועים באתרים לא מוסדרים, יש לדאוג מראש לנקודת חשמל ונקודות מים.


לרוב, בהפקות נהוג להעמיד עמדת קפה לצוות ההפקה וההקמה במקום.


פינת הקפה לרוב תכלול – שולחן כתר עגול, מייחם 10 ליטר, שלושה שרוולים של כוסות לשתייה חמה, קפה, סוכר ותה, כפיות, שקית לזבל. חשוב לחשב מראש את מספר האנשים המשתתפים בהפקה.


בהזמנת עגלות קפה חשוב לזכור כי עגלת קפה מקצועית יכולה לשקול עד 1 טון. יש להיערך בהתאם, באם האירוע לא מתקיים בקומת קרקע.


מומלץ לוודא עם ספק בר הקפה את סוג פולי הקפה המוגשים באירוע, על מנת להתאים את מרירות הקפה המוגש לסוג האוכלוסיה.


יש להקפיד על טמפרטורת החלב המוגשת בקפה, אשר תהיה לא יותר מ- 65-70 מעלות – אחרת הקפה משנה את טעמו.


עזרו בכתיבת הטיפים: אלון עוז, מנכ"ל ZOE הפקה; קפאין – עמדות קפה לאירועים;  coffee point.


  באדיבות פורטל מפיק: כלי העבודה המקצועי שלך לתחומי הקד"ם, האירועים והתערוכות 

הוסף תגובה