עיצוב מטבחים – סביבות עבודה ותזרים

סביבות עבודה ותזרים

בתחום עיצוב מטבחים – מחקרים הגדירו 5 שטחים כלליים במטבח. מזווה, שטח אחסון מזון, שימורים ומקרר. שטח אחסון למכשירים, סירים וכלי בישול. אזור הכיור, אזור ניקוי הכלים. אזור הכנה באופן אידיאלי שטח גדול לעבוד בו. אזור הבישול, תנור וכיריים. אזורי המזווה, הכיור, ההכנה והבישול משולבים לצמיתות וקשורים לתהליך הכנת הארוחה בצורה היעילה ביותר. שטחי הכיור, ההכנה והבישול יוצרים אזור עבודה משולש צר, המוביל לסוגים שונים של מטבחים.

למאמרים נוספים, ראו ב http://kitchenpt.com/kitchens-category/kitchen-design/

הוסף תגובה