פשטידת בצל

מצרכים:

10 בצלים
80 גר' קמח מלא
שקית אבקת אפייה
שקית אבקת מרק 10
100 גר' גבינה לבנה 5 אחוז
3 ביצים
2 חלבונים
מלח ופלפל


אופן ההכנה:
1. חותכים את הבצלים לקוביות ברוחב 1 ס"מ
2. מאדים במחבת משומנת בספריי שמן עד להזהבה
3. מצננים את הבצל עד שמגיע לטמפ' החדר
4. מערבבים בקערה את כל שאר המרכיבים ומוסיפים להם את הבצל
5. מערבבים ומעבירים לתבנית עגולה
6. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' בינונית (175 מעלות) ל-45 דקות


באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה

הוסף תגובה