פשטידת טונה

חומרים:

בצק עלים
2 קופסאות קטנות של טונה משומרת בשמן\ מים מסוננות היטב.
1/2 כוס תירס (שימורים)
1/2 כוס בצל מטוגן (לא חייב)
2 ביצים
5 כפות מיונז קל
2/3 כוס חלב
2 כפות גבינה צהובה לייט מגוררת דק
כף אבקת מרק עוף פרווה
פלפל שחור


הכנה:
משמנים תבנית פיירקס מלבנית, ומניחים עליה את בצק העלים כך שיכסה גם את הדפנות. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות, או עד שהוא מתחיל להשחים. מערבבים את כל שאר המרכיבים ביחד ואז שופכים את התערובת על בצק העלים שהשחים ואופים עוד כ-1/2 שעה.


 באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה

הוסף תגובה