שיפודי עוף בלימון ועשבי תיבול

מצרכים:
10 ירכי עוף ללא העצם חצויים לשניים
6 בצלים ירוקים (חלק לבן בלבד)


לתחמיץ:
1/3 כוס מיץ לימון
2/3 כוס שמן זית
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
4 שיני שום כתוש
1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים (נענע, פטרוזיליה, כוסברה) 
פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:
1 . משרים את נתחי העוף בתחמיץ למשך שעה.
2 . חותכים את הבצל הירוק לאורך 3 ס"מ. משפדים את נתחי העוף וביניהם בצל ירוק. צולים על גריל פחמים שלוש עד ארבע דקות מכל צד.


באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה

שתי אפליקציות מומלצות

      

תודה! כבר אהבת את זה.