הימנעו מטיגון, צלייה, גריל, עישון ואפייה בחום גבוה

לפניכם מספר טיפים לבישול בריא יותר:
 
– בישול מהיר בטמפרטורה נמוכה עדיף על בישול ממושך בטמפרטורה גבוהה.
– עדיף לבשל בכלים מנירוסטה או זכוכית, ובסלסילות אידוי מבמבוק וברזל על מנת לשמור על הערכים התזונתיים.
– אין להשתמש בטפלון שרוט, בכלי אלומיניום, נייר אלומיניום ובכלים חד-פעמיים.
– שיטות הבישול המומלצות הן אידוי בסלסילה או בסיר, בישול במים ואפייה בחום נמוך.
– מומלץ מאוד להימנע מטיגון, צלייה, גריל, עישון ואפייה בחום גבוה.
– מומלץ להשתמש בביצים, עוף, פירות וירקות אורגניים בלבד.


מאת אסף שחר – מאמן כושר גופני


שי אלנקרי, מאמן כושר אישי, interbody

תודה! כבר אהבת את זה.