העדיפו שמן זית בסלט

כולנו יודעים את יתרונותיו של שמן הזית, וכולנו יודעים שכאשר שאוכלים סלט ומוסיפים כל מיני רטבים כמו: אלף האיים, ויניגר וכו' אנו מוסיפים מאות של קלוריות לסלט "הדיאטטי" (כבר לא כל-כך) שלנו ובכך הופכים אותו למשמין ולא בריא. במקום זאת, ערבבו כף שמן זית עם כף רוטב בלסמי דל-שומן יחד עם זאת הוסיפו רוזמרין ובזילקום, מעט מלח ופלפל שחור – והנה קיבלתם רוטב בהכנה ביתית אשר הרבה יותר בריא ובהרבה פחות קלוריות. לסיכום:הימנעו מרטבים עתירי שומן!

שי אלנקרי, מאמן כושר אישי, interbody

הוסף תגובה