מומלץ להמעיט בצריכת שומנים מהחי ולהשתמש בשומנים צמחיים

מומלץ להמעיט בצריכת שומנים מהחי ולהשתמש במוצרי חלב דלי שומן (עד 5% שומן). לבישול, טיגון ומריחה מומלץ להשתמש בשמנים צמחיים כמו: שמן זית, שמן קנולה, אבוקדו, טחינה, מיונז וכו'. מומלץ להמעיט בצריכת חמאה ומרגרינה ובמוצרים המכילים אותם- בצק עלים, בורקס, עוגיות וכו'.


במקרה של מחלה הדורשת התייחסות תזונתית אישית כגון: סוכרת, עודף שומנים וכולסטרול בדם, מחלות כבד וכלייה ועוד יש לפנות לייעוץ רפואי ודיאטטי מתאים.


עדנה, בית אבות עדנה

תודה! כבר אהבת את זה.