מוצרי חלב? באמת מלאים בסידן?

מוצרי החלב עשירים בחלבונים, הגורמים דווקא להפרשת סידן מהגוף. בניגוד לדעה הרווחת, חלב ומוצריו אינם עשירים כ"כ בסידן, ישנם מזונות מהצומח העשירים בהרבה יותר מהם בתכולת סידן.

להלן כמה מהתופעות שמוצרי החלב גורמים:
1. נפיחות וגזים
2. אלרגיות
3. טחורים
4. מעי רגיז
אז מה אני ממליץ?
אם הנך מעוניין לצרוך סידן בגוף באופן טבעי מהמזון בלבד, הנה כמה מהמקורות מהם תוכל להפיק תועלת רבה יותר מאשר מוצרי החלב:
מוצרי הסויה למיניהם (טופו, טמפה, קמח סויה, חלב סויה ויוגורט סויה)- אגב חלב הסויה של תנובה פשוט מצוין, אני משתמש בו באופן קבוע.

הוסף תגובה