1. לשטוף במים חמים וסבון כלים, את פנים הסיר והמכסה וליבש היטב את שניהם 2. למרוח בשמן בישול את פנים הסיר והמכסה (שכבה דקה), באמצעות הידיים או מטלית בד 3. להכניס את הסיר והמכסה המשומנים לתנור בחום של 180 מעלות צלזיוס, לפרק זמן קצר, עד שהסיר מתלהט ומתחיל להעלות עשן הכנה זו נדרשת בכלי חדש בלבד (לפני הבישול בפעם הראשונה) ולאחריה אפשר לבשל בפויקה. אחרי כל בישול, יש לשטוף, ליבש ולשמן מייד
שרונית הינה חנות דגים המוכרת בעיקר דגי בריכות חיים הגדלים בבריכות הדגים של הקיבוץ.
בנוסף, אנו מייבאים דגי ים טריים אשר מגיעים פעמיים או שלוש בשבוע.
אצלנו לא נכנס דג שעבר הקפאה. הכל חי או טרי.
דגי בריכה הגדלים אצלנו ונמכרים חיים-קרפיון, מושט (אמנון), מושט אדום, בורי, באס ופורל (מקיבוץ דן).
דגי ים טריים-סלמון (מיובא מנורבגיה), דניס, לברק (מיובא מקפריסין), לוקוס, מוסר ועוד סוגים שונים לפי מה שעלה ברשת. טלפון: 09-8983510 או 052-4222646