עוגה ישרה, כיצד להכין עוגה ישרה כמו בקונדטוריה

הרבה אנשים,במיוחד נשים…שואלות אותי איך העוגות יוצאות לי שטוחות פלס,ללא גבעה,כיפה או בטן והתשובה היא כזאת,קחו תבנית,בה תאפו את העוגה,ורפדו אותה בנייר אפייה,גם את הבסיס וגם את הדפנות-ניתן להדביק את נייר האפייה,והרצועות לדפנות בעזרת קצת מרגרינה או חמאה,שיפכו את בלילת העוגה לתוך התבנית ה"מרופדת"ואפו כרגיל,בתום האפייה הניחו לעוגה להצטנן ולהתייצב-מומלץ לחכות כשעתיים לאחר הוצאתה מהתנור.קחו מגש או פלטה הצמידו אותו לעוגה והיפכו אותה למגש,הסירו בזהירות את נייר האפייה והריי לכם עוגה ישרה.

הוסף תגובה