לחולי לב לא מומלץ לאכול בשר בקר
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 22 שנ'
בשר בקר הוא מזון מחמם במהותו. מעבר לכך, הוא גם קשה לעיכול ומחייב את הגוף להשקיע עבודה רבה בפירוקו. לחולי-לב וללוקים בפגיעה בכלי-דם, ארוחה כזו איננה מומלצת. גם עוף, שביסודו הוא נייטרלי בערב, גורם לעיכול קשה ובמיוחד כאשר אוכלים גם דגים. העושר הרב של חלבון מן החי הוא זה הקשה לעיכול ויוצר את הרגשת הכבדות והעייפות. מובן שאכילה של מנה קטנה לא תזיק לגוף בריא.
פרופ’ משה שטרנפלד, מומחה לרפואה פנימית ולרפואה סינית
-
כאבי גב תחתון עלולים להעיד במקרים מסוימים על בעיה בלב
כאבי גב מצביעים לרוב על חסר אנרגטי של הכליות ולכן הטיפול בבעיה, על פי...
-
היחשפו לקשת רחבה של צבעים
כאשר איננו נחשפים לקשת רחבה של צבעים אנו יותר דכאוניים, מערכת החיסון...
-
האזינו לצלילים הרמוניים
הצלילים השונים מגרים את האוזן ומגרים את המוח. האזנה לצלילים הרמוניים,...
-
יועץ המשכנתאות החיצוני חוסך ללקוח זמן, עצבים ואי הבנות
המשכנתא זו העסקה הגדולה ביותר ללקוח הפרטי - "עסקת חייו" , המשכנתא, להבדיל...
-
הצעד הראשון שיש לנקוט, הוא איתור הסיבה למימוש הדירה
מימוש דירת מגורים הוא חוויה טראומטית וקשה וכך אף בתי המשפט יתייחסו...
-
מיחזור משכנתא - "אופנה" שכדאי לבדוק לעומק
מיחזור משכנתא - מדובר באופנה שכדאי לבדוק אותה לעומק. הכוונה למגמה חדשה...
הוסף תגובה