סלט נבטים
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 22 שנ'
מרכיבים:
2. חומץ.
3. סוכרזית ומלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
להרתיח מים, כשהם רותחים לשפוך על הנבטים.
ומיד לסנן ולשטוף במים קרים.
לערב חומץ, סוכרזית, מלח ולשפוך מעל.
זהו סלט לכשעצמו,
טעים גם בתוספת פטריות ,ו/או עלי בייבי.
או הנבטים כתוספת לכל סלט
הערה:
יש להיזהר לא לשים את המים החמים זמן רב על הנבטים, כיוון שזה עלול להרוס את כל היתרונות הבריאותים של הנבטים.
באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
יועץ המשכנתאות החיצוני חוסך ללקוח זמן, עצבים ואי הבנות
המשכנתא זו העסקה הגדולה ביותר ללקוח הפרטי - "עסקת חייו" , המשכנתא, להבדיל...
-
הצעד הראשון שיש לנקוט, הוא איתור הסיבה למימוש הדירה
מימוש דירת מגורים הוא חוויה טראומטית וקשה וכך אף בתי המשפט יתייחסו...
-
מיחזור משכנתא - "אופנה" שכדאי לבדוק לעומק
מיחזור משכנתא - מדובר באופנה שכדאי לבדוק אותה לעומק. הכוונה למגמה חדשה...
הוסף תגובה