שמן, חום לא נכון עלול לגרום לשמנוניות יתר של המאכלים המטוגנים

חום לא נכון של השמן עלול לגרום לשמנוניות יתר של המאכלים המטוגנים. קיים מדד מדויק המסייע לוודא כי השמן מוכן לקבל מוצר לטיגון: נוטלים על קצה האצבע מעט מים ומטפטפים טיפה בתוך השמן. אם נוצרות בועות קטנות, סימן שהשמן חם ומוכן לטיגון. אם הבועות מתיזות מאוד, נראה כי הטמפרטורה גבוהה מדי. אחרי הטיגון, רצוי לעטוף בנייר סופג את המנה על מנת להסיר את השומנים המיותרים.


 ד"ר חיים סדובסקי, רופא נטורפת  ומחבר ספרים רבים, מרכז המרצים לישראל

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.