בשר, הוספת יין למשקע שנצמד לתחתית הסיר או המחבת משבחת את התבשיל

כאשר צולים בשר או ירקות במעט שומן נוצר משקע טעים ועסיסי שנצמד לתחתית הסיר או המחבת. אם יוצקים נוזל (עדיף יין) ונבחש בעזרת כף עץ שטוחה, מוסיפים לתבשיל טעמים וארומה שישביחו אותו.


פולקלור עממי, מחבר לא ידוע


 באדיבות ד"ר חיים סדובסקי, רופא נטורפת ומחבר ספרים רבים, מרכז המרצים לישראל

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.