צרבת, שתיית תה קמומיל תקל על צרבת בהריון

צרבת היא בעיית עיכול נפוצה בקרב נשים הרות.


אי-נוחות מציקה זו דומה לתחושת צריבה בחזה התחתון או בבטן העליונה. היא מתרחשת כאשר חומצת קיבה עולה אל הוושט. צרבת מלווה לעתים בגיהוק, ולעתים
בפליטה של נוזל בעל טעם חמוץ.
צרבת נפוצה במהלך ההריון, במיוחד בחודשים האחרונים. פתרונות מסוימים יעילים עבור חלק מן הנשים, אבל לא עבור כולן. עלייך לנסותם ולמצוא את המתאימים לך.
 
מניעה:
שמרי על יציבה נכונה, כך שיהיה יותר מקום בקיבה לפעולות עיכול.
אכלי ארוחות קטנות ותכופות, והימנעי מקיבה מלאה מדי.
הימנעי ממזון שמן, עשיר ומתובל.
הימנעי משתייה בזמן הארוחות. הימנעי משתיית קפה.
אל תשכבי אחרי ארוחה.
לבשי בגדים שאינם לוחצים באיזור המותניים.
 
הקלה
ריפוי טבעי: שתי תה בבונג (קמומיל), שומר או מנתה לאחר כל ארוחה.
נטילת תוספת פרוביוטית המכילה חיידקי אסידופילוס תועיל גם היא.


 


באדיבות סולגאר

הוסף תגובה