יין, לא כדאי למהול את היין במים, לא נהוג להוסיף קרח לכוסית היין שלנו

למרות מזג האוויר החם השורר בארצנו הקטנטונת ברוב חודשי השנה ולמרות הצורך העז שלנו לשתות משקאות קרים במיוחד בימים חמים, לא נהוג להוסיף קרח לכוסית היין שלנו.


בניגוד למשקאות אלכוהוליים אחרים, בהם תוספת של קרח מגבירה את ההנאה מהארומות והטעמים של המשקה, ביין, תוספת של קרח תיפגום בהם.


על כן,מומלץ, להיות סבלניים ולתת ליין הלבן עוד מספר שעות במקרר לפני ההגשה, או לצנן את היין הלבן בשמפניה מלאה במים וקרח. זאת, על מנת להפוך את חווית היין הלבן שלכם למושלמת.


באדיבות יקבי בנימינה


 


תודה אישית: מתוך כתבה, ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה


 

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.