עוגת בישקוטים עם קרם וקקאו

החומרים:1 קופסת בישקוטים,בין 1/2 ל 1 לכוס חלב,1 כף ברנדי,1 שמנת מתוקה,3 כפות קקאו,6 כפות סוכר,2-3 כפות מים.

מכינים בצלחת עמוקה את החלב עם כף ברנדי וטובלים את הבשקוטים, אחד- אחד, בשני הצדדים, בחלב, מהר.מכינים מגש מאורך בו מסדרים שורה אחת של הבישקוטים הטבולים.
במחבט או סיר קטן מערבבים 3 כפות קקאו, 6 כפות סוכר ו2-3 כפות מים, ממיסים את הכול על אש קטנה עד שזה הופך לקרם אחיד. ממחצית הקרם מרטיבים את הבישקוטים, שתי וערב.מקציפים את השמנת המתוקה (בלי תוספת סוכר). מורחים 1/2 מהקצפת על הבישקוטים המרוחים בקרם.חוזרים על הפעולה עם שאר החומרים ומכניסים למקרר.יש להמתין כמה שעות שהטעמים יתערבבו.

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.