איך לרכך חמאה מבלי להמיס אותה

לפעמים יש מתכונים שדורשים חמאה רכה, ואתם שכחתם להוציא מן המקרר להפשרה!

המסה טוטאלית של החמאה (במיקרו או על הגז) תגרור שינוי של מרקם העוגה, וחבל.
דרך קלה לרכך אותה – לחמם סיר קטן עם מים על האש, להביא לרתיחה, לתת לרתוח חזק כמה דקות, לשפוך את המים ומיד להפוך את הסיר הריק על חבילת החמאה המונחת על השיש.
כעבור כחמש דקות החמאה מתחת לסיר רכה וקלה לעיבוד.

באדיבות עדי יהלום, אתר גיל הזהב- מוטק'ה

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.