איך למנוע מתפוח לא להשחיר

כשחותכים פלחי תפוחים לשימוש בעוגה, סלט פירות, פאי וכו', אפשר להשרות את התפוחים החתוכים בקערה עם סיידר. ככה הם לא ישחירו, ישמרו על טעמם, וגם את הסיידר אפשר לשתות בהנאה אחרי שמוציאים ממנו את התפוחים ומשתמשים בהם.

באדיבות עדי יהלום, גיל הזהב- מוט'קה

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   

תגובות

  • אמסל בניית | 02/09/2011 22:43

    היי

    זה טיפ מעולה אני אומנם לא מבשל אבל

    אישתי מכינה הרבה מאד עוגות תפוחים הראיתי לה את זה וזה מאד שימושי וגם עובד

    בתודה מראש

    דרור

  • Medargim.co.il | 02/10/2010 23:01

    איך למנוע מתפוח לא להשחיר...

    טיפ נחמד איך לשמור שהתפוח ללא ישחיר לאחר שחותכים אותו......

  • | 02/10/2010 22:46

    איך למנוע מתפוח לא להשחיר...

    טיפ נחמד איך לשמור שהתפוח לא ישחיר אחרי שמקלפים אותו....