דמעות מבצל ?

מה כבר אפשר לחדש בעניין הדמעות והבצל? לא הרבה. אבל הנה, הוסיפו את הטיפים האלה לרשימת הטיפים הותיקים שכולנו מכירים:

לחתוך את הבצל תחת ברז עם מים זורמים.
לחצות את הבצל לשניים ולהשרות בקערה עם מים קרים למשך 10 דקות.
להחזיק את הבצל במקרר לפחות שעה לפני החיתוך כך שהוא יהיה קר כשתקצצו אותו.
חתכו את הבצל מול מאוורר – זה יעיף את האדים החריפים מעינכם והלאה.
נסו לעצור את נשימתכם בזמן החיתוך, ספיגת האדים החריפים תהיה קטנה יותר.
כדי להוציא את ריח הבצל שדבק בידיים, חצו לימון לשניים, פזרו עליו מלח ושפשפו כל חצי לימון על כף יד אחת. אח"כ שטפו במים.

באדיבות עדי יהלום, גיל הזהב- מוט'קה

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.