הכנת אנטריקוט

בשר משויש – רצועות שומן דקיקות שמפוזרות בכל נתח הבשר ונותנות לנתח הבשר מראה "משויש". רצועות השומן גורמות לבשר להיות עסיסי וטעים יותר ולכן כשנרכוש סטייק אנטריקוט ( או כל חלק מתאים אחר) נבדוק ונראה שהוא משויש בשומן.

האנטריקוט מתאים במיוחד לעשייה בגריל פחמים, מומלץ לחתוך הבשר לסטייקים בעובי של 1.5-2.5 ס"מ. לפני שנניח את הסטייק על גריל הפחמים נשמן את הגריל היטב ונחכה שהוא יתחמם היטב.

את הסטייק נפלפל בלבד ונמליח רק לקראת הסוף כדאי שהוא לא יצא יבש וצמיגי.

מומלץ את סטייק האנטריקוט להכין בדרגת עשוי למחצה מידיום עד מידיום וול.

זמן הכנה לסטייק במשקל 250-300 גרם הינו בסביביות 4-6 דקות מכל צד.

האנטריקוט הינו סטייק עסיסי ביותר בזכות השומן שמוסיף גם טעם רב ואהוב על הקהל הישראלי.

הוסף תגובה