ביצים, מספר דברים שכדאי לדעת

כדאי לדעת, לכל צרה שלא תבוא:


שחלבון אפשר לשמור עד שנה בהקפאה עמוקה,


שחלמון נשמר טרי בתוך כלי זכוכית כשהוא מכוסה במים,


שביצה קשה מתקלפת בקלות אם סודקים את קליפתה ומשרים אותה במים קרים עם מעט מלח.


ושכדי למנוע את שפיכת תכולתה של ביצה שהתפוצצה בבישול , מוסיפים למים מעט חומץ.


 


מתוך הספר "ספר העצות של משפחת לבנה", מאת שרה לבנה


 


תודה אישית ליובל, אסטרולוג הוצאה לאור בע"מ


 

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.