דגים, האריזה חייבת להיות שלמה ומומלץ כי תהיה בוואקום

האריזה חייבת להיות שלמה ומומלץ, כי תהיה בוואקום (אותו ניתן לבדוק).


דגים בעלי גוון עכור סובלים מכוויות קור, שפוגמות באיכותם, במרקם ובטעם.


עדיף להימנע מדגים קפואים שלא עברו ניקוי.
הדג צריך להיות קשה כאבן, כתוצאה מההקפאה – פחות מזה לא לקנות (בהקפאה הדג צריך להיות מאופסן בטמפרטורה של 18 מעלות מתחת לאפס.


 


באדיבות התג הירוק


 


 


תודה אישית: מתוך כתבה, ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.