אבטיח, כדי לדעת אם האבטיח בשל יש להקיש עליו עם האצבע

ישנן מספר דרכים לבדוק האם האבטיח בשל וטוב:


1. צידו האחד של האבטיח, זה ששכב על האדמה, צריך להיות צהוב. ככל שכתם הקרקע הנ"ל צהוב יותר – הפרי בשל יותר ( וכידוע, בשל מדי גרוע באותה המידה).


2. גבעול יבש ומצומק הצמוד לפרי הוא סימן נוסף המכיד על בשלותו של האבטיח (בניגוד לגבעול ירוק ושבור).


3. ככל שהפסים הירוקים על האבטיח בולטים יותר, כך הפרי מתוק ועסיסי יותר, במיוחד בזנים עם קליפה בצבע ירוק כהה.


4. יש להקיש באצבע על האבטיח. רק צליל חלול מבטיח אבטיח בשל במידה נאותה.


מתוך הספר "ספר העצות של משפחת לבנה", מאת שרה לבנה


 


תודה אישית ליובל, אסטרולוג הוצאה לאור בע"מ

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.