כלים במטבח, יש לסדר כל סוג בנפרד

במטבח יש לסדר כל סוג כלים בנפרד: מכשירים גדולים על מדף קל לשליפה אחרת לא בשימוש, תבלינים בפריזר ומעט לשימוש בחוץ וזאת משום שתבלינים נשמרים טוב יותר בהקפאה, פינת קפה ותה נגישה ליד הקומקום.


חלוקת שטח: סירים ומחבתות ואביזרי בישול באזור הכיריים, סידור המקפיא –קופסאות ממודבקות, במזווה –צנצנות סגורות להרחקת מזיקים. ובכלל דוקטור סדר ממליץ להחזיק רק מלאים קטנים מכל סוג. מלאי גדול מבזבז מקום, גורם לפחת כשמוצר מאבד טריות או עובר את תאריך התפוגה ועולה לנו כסף לממן אותו. ישראל היא מדינה בה לא חסר כלום ולכן לא מומלץ להחזיק מלאים גדולים.


מגרות עם חלוקה פנימית לכל האביזרים ובעיקר מקום קבוע לכל חפץ וחפץ, לא רק בהפרדה בין בשר לחלב אלא ככלל כל הספלים יחד, כל הקערות יחד, כל המחבתות וכך הלאה וכך הלאה.


באדיבות דוקטור סדר – הבלאגן שלך הוא המומחיות שלנו

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.