אבוקדו – לבדיקת הבשלות יש לתקוע קיסם

כשרוצים לבדוק האם האבוקדו בשל לאכילה ישנו פטנט: כמו שבודקים אם העוגה מוכנה – תוקעים קיסם ומסתכלים מה יש עליו, אותו דבר גם עם האבוקדו. תוקעים קיסם שיניים במקום שממנו יצא הגבעול ושולפים.


אם הוא יוצא בקלות, סימן שהוא מוכן ואם לא, צריך לחכות.


אסור בתכלית האיסור לבדוק אם אבוקדו בשל על ידי לחיצה עליו מפני שאז הוא ישחיר ויתקלקלובסופו של דבר יושלך לפח.


מתוך הספר "ספר העצות של משפחת לבנה", מאת שרה לבנה


 


תודה אישית ליובל, אסטרולוג הוצאה לאור בע"מ

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.