ארטישוק – כללים לבישול

כיצד לבשל ארטישוק:


1. עדיף לבשל אותו בסיר מצופה אמייל – סירי אלומיניום או פלדה משחירים כשהם באים איתו במגע מורתח וממושך.


2. אם מניחים אותו במים מהולים בחומץ שעה אחת לפני הבישול הוא לא ישנה את צבעו וישאר צעיר לנצח.


3. הכי טעים לבשל את הארטישוק במי מלח במשך ארבעים דקות. אחר כך שולפים אותו בזהירות ואם עליו נפרדים בקלות מהגבעול, סימן שהוא מוכן לאכילה, אבל לא כ"כ מהר – קודם כל מוציאים אותו מהמים ומניחים ליבוש כשהוא עומד על הראש ורק אחר כך אוכלים בהנאה.


בתאבון !


מתוך הספר "ספר העצות של משפחת לבנה", מאת שרה לבנה


 


תודה אישית ליובל, אסטרולוג הוצאה לאור בע"מ

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.