ויזת תייר לאוסטרליה, שימו לב שחל איסור על כל עבודה שהיא

שגרירות אוסטרליה בתל-אביב מנפיקה ויזות תייר לאוסטרליה והיא מאפשרת שהייה של עד 6 חודשים. יש להתחייב שברשותכם כרטיס טיסה חזרה.חל איסור על כל עבודה שהיא וניתן לקחת קורסים של עד 3 חודשים. את הבקשה ניתן לשלוח בדואר או על ידי סוכן נסיעות.


כתובת שגרירות אוסטרליה: קומה 4, בית אירופה שדרות שאול המלך 37, תל אביב 64928 טלפון: 03-6935000, פקס: 03-6935002


הארכה: יש אפשרות להאריך את הויזה בעוד 6 חודשים בזמן שהותכם באוסטרליה במידה ולא מוטבע על הויזה סעיף האוסר זאת. את הבקשה מגישים במחלקת ההגירה מספר שבועות לפני שפג התוקף של הויזה המקורית ויש לספק סיבה מספקת ואישורים כגון ביטוח רפואי ויכולת כלכלית.


באדיבות אתר אוסטרליה

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.