אוסטרליה,כדי לקבל ויזה על בסיס עסקים יש לקבל חסות ממעסיק אוסטרלי

קטגוריה זו מתחלקת לויזת עסקים קצרה שמאפשרת שהייה של פחות משלושה חודשים, וויזת עסקים ארוכה שמאפשרת שהייה של עד ארבע שנים.


ויזת עסקים קצרה – מיועדת לפעילות עסקית קצרה כגון מפגש רשמי או הדרכה. הויזה צריכה להיעשות מחוץ לאוסטרליה והיא לא ניתנת להארכה בזמן השהות, בנוסף לכך היא לא מאפשרת עבודה מכל סוג שהוא.


ויזת עסקים ארוכה –  הויזה זמנית ומיועדת לתקופה של בין שלושה חודשים לארבע שנים. היא מיועדת לאנשים אשר מעוניינים לעבוד בחברה הפועלת באוסטרליה או לחברות שמעוניינות לפתוח סניף ביבשת.
ניתן גם להגר על בסיס עסקים אך המבקש יקבל תחילה ויזה זמנית ורק אחר כך יוכל להמשיך בתהליך.
כדי לקבל ויזה על בסיס עסקים,יש לקבל חסות (Sponsorship)ממעסיק אוסטרלי והוא אמור לעמוד במספר תנאים:
 –  העסק חוקי ופעיל ויש לו עבר מצליח.
 –  צעד זה יביא תרומה ישירה למדינה.
 –  נותן החסות הוא המנהל הישיר.
ביכולתו של משרד ההגירה לנקוט בביטול הויזה במידה והעסק לא עומד בתנאים הדרושים או נתינת אינפורמציה לא נכונה
בזמן השהות לא ניתן לעבוד בעבודה אחרת ובכדי להחליף ספונסר יש להגיש בקשה לויזה חדשה ולעבור את כל התהליך מהתחלה.


באדיבות אתר אוסטרליה

הוסף תגובה

כדי להוסיף תגובה עליך להיות גולש רשום באתר

   
עדיין לא התפרסמו תגובות.